Хаусмајстор

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 28178

  • Објавено: јули 15, 2021

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Прегледи: 364

Опис

Реномирана компанија од Скопје, Дон Холдинг дооел има потреба од нов дополнителен кадар .Отворени се повеќе работни места за хаусмајстори од повеќе области и тоа: електрика,машинство,браварство,одржување на клими и вентилатори,одржување на парно,познавање во водоинсталатерство,молерофарбарски работи,градежно-занаетчиски работи,лепење плочки и фугирање, пвц и алуминијумска столарија и др. Сите кандидати кои се пронаоѓаат во некоја од наброените области да испратат лично CV на следниов емаил: [email protected] или на тел.078/291-127