возач на специјално возило метларка

Детали

  • Оглас: 24349

  • Објавено: октомври 26, 2020

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Контакт тел. број: 075431311

  • Прегледи: 4

Опис

Фирмата Светлина М ДОО Скопје, има потреба од возач на специјално возило метларка за машинско метење на улици. За таа цел потребно е возач со искуство за управување на метларка.

Ознаки :