400 ден

Приватно: Приватно: Приватно: Приватно: Приватно: Приватно: Prevod od slovenecki na makedonski i obratno/Превод од словенечки на македонски и обратно

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 24550

  • Објавено: ноември 9, 2020

  • Цена: 400 ден

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Штип

  • Прегледи: 347

Опис

Овластен судски преведувач од Штип врши превод од словенечки на македонски јазик и обратно.

Ovlasten sudski preveduvac od Shtip vrshi prevod od slovenecki na makedonski jazik i obratno.