9000ден

IZRABOTKA NA WEB STRANICA

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 5726

  • Објавено: јули 20, 2019

  • Цена: 9000ден

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Контакт тел. број: 075 28 98 48

  • Прегледи: 121

Опис

Статична со пакет кој вклучува:
?% прилагодлива на сите уреди
? главно мени
?контакт форма со локација
? галерија со слики и видеа
? презентација на вашите услуги/производи
?поврзување со аналитика на сајтот

Динамична со пакет кој вклучува се од пакет 1 и дополнително:
?блог
?поврзување со социјални мрежи и останати потребни линкови