Часови и курсеви по германски,шпански,руски и англиски јазик

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 29907

  • Објавено: септември 23, 2021

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Битола

  • Прегледи: 237

Опис

Индивидуални и групни часови и курсеви за сите возрасти!

Курс по германски,шпански,руски, и англиски јазик од 0 до основно ниво за 20 часа !!!
По завршувањето на курсот од 20 часа веќе ќе можете да комуницирате во секојдневните ситауции, како и да одговарате на различни прашања во дадени ситуации.

Курсот содржи:материјали приспособени за секого,граматика,видеа,текстови и вокабулар,вежби.

Цени:
-Германски јазик:Индивидуални часови 350ден.од час,доколку се земе цел курс 20-25 часови,(пожелно)во зависност од степенот на достигнување на знаењето, цената е со попуст и изнесува 6000ден.

-Шпански и руски јазик: Индивидуални часови 300ден.од час,доколку се земе цел курс 20-25 часови,(пожелно)во зависност од степенот на достигнување на знаењето, цената е со попуст и изнесува 5500ден.

-Англиски јазик: Индивидуални часови 300ден.од час,доколку се земе цел курс 20-25 часови,(пожелно)во зависност од степенот на достигнување на знаењето, цената е со попуст и изнесува 5000ден.

-Најново Полски јазик: Индивидуални часови 300ден.од час,доколку се земе цел курс 20-25 часови,(пожелно)во зависност од степенот на достигнување на знаењето, цената е со попуст и изнесува 5500ден

За земени блок индивидуални часови,или доколку се пријави група од два или повеќе учесници, ќе има можност и за дополнителен договор околу цените.

1 час/60мин.

Ви нудам квалитет и загарантирано знаење. Секој нов јазик е како отворен прозорец што отвора нов поглед на светот и го проширува погледот на животот.

Напомена:Поради актуелната ситуација со ковид пандемијата,часовите се одржуваат исклучиво онлајн!

Доколку сте заинтересирани контактирајте ме на е-маил:[email protected]