Барам шанкери и келнери за работа на Плажа Немо во Охрид

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 15773

  • Објавено: април 27, 2020

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Охрид

  • Контакт тел. број: 075679396

  • Прегледи: 10

Опис

Барам шанкери и келнери за работа на Плажа Немо во Охрид за период од 1 Јули до 1 Септември 2020 година. Работно време од 10.00 до 18.00 часот – секој ден (вклучително сабота и недела). Дневница за шанкер 800,- денари, за келнер 500,- денари.

Ознаки :