1500 ден

se izdava vikendica vo pretor

Детали

  • Оглас: 19264

  • Објавено: јуни 17, 2020

  • Цена: 1500 ден

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Ресен

  • Прегледи: 229

  • за: се изнајмува

  • блиску до: езеро

Опис

se izdava kompletno namestena i uredena vikendica vo pretor za letniot period

Ознаки :