40000 €

Се продава

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 34210

 • Објавено: септември 24, 2022

 • Цена: 40000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Штип

 • Прегледи: 82

 • број на катови: 1

 • број на соби: 4

 • за: за продажба

 • паркинг простор/ гаража: да

 • греење: друго

 • Тип на куќа : единечна

 • Ориентација: исток

Опис

Се продава кука. Куќата има кујна со дневна соба салон, спални соби 2,2 бањи ,парно греење на пелети, 3 клими,соларен систем