1€

Се продава плац во Ѓорче Петров

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 7505

  • Објавено: септември 4, 2019

  • Цена: 1€

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Контакт тел. број: 078340782

  • Прегледи: 308

  • за: се продава

  • состојба: пат

Опис

Се Продава Плац во Горче Петров
Се продава плац на ОДЛИЧНА локација во населба Ѓорче Петров кој излегува веднаш на булевар.
Плацот има бруто развиена површина од окулу 150.000м2.
За подетални информации јавете се на: 078-340-782
Цена; Цена по договор
Шифра:9057

Ознаки :