410000 €

Приватно: Се продава куќа од 286 м2 на одлична локација во Центар

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 28912

 • Објавено: август 16, 2021

 • Цена: 410000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 336

 • број на катови: 3

 • број на соби: 9

 • површина во квадрати: 286 м2

 • за: за продажба

 • паркинг простор/ гаража: да

 • состојба: реновирана

 • греење: друго

 • Тип на куќа : единечна

 • Маркица за градба : има

 • Ориентација: југозапад

Опис

Се продава куќа во центар по цена од 410.000 ЕУР, за уплата во рок од 30 дена од потпишан преддоговор цената ќе биде со попуст од 30.000 ЕУР (локација позади универзална сала), со три посебни станови (три спрата), секој од становите е трособен со тераса и еден од становите има додатно уште еден балкон, во цената е вклучен и подрум за секој од становите, плус вклучен деловен простор (2 х 15м2) и двор со паркинг места. Становите се опремени со Daikin инвертори/клима уреди со голема енергетска ефикасност за греење/ладење.