70000 €

СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ЧАИР – ГАЗИ БАБА

Детали

 • Оглас: 1779

 • Објавено: мај 11, 2019

 • Цена: 70000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1019

 • број на катови: 2

 • број на соби: 7

 • површина во квадрати: 190

 • за: за продажба

 • паркинг простор/ гаража: не

 • состојба: состојба

 • греење: струја

 • Тип на куќа : лепенка

 • Маркица за градба : нема

 • Ориентација: југоисток

Опис

ВО ГАЗИ БАБА НАД ОУ.ЛИРИЈА ВО ВТОРИОТ РЕД ОД ПЛАНСКИТЕ КУЌИ,ЛЕПЕНКА ОД ЕДНА СТРАНА , СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ОД 243М2 И ПРИЗЕМЈЕ 44,07М2 + 20М2 ПОМОШНИ ПРОСТОРИИ +11.65М2 ХОДНИК И ПРВ КАТ 66.29М2 + БАЛКОН 7М2 + 30М2 ОТВОРЕНА ТЕРАСА + 10.39М2 СКАЛИШЕН ПРОСТОР И ХОДНИК, СО НОВИ КОШУЛИЦИ НА ПРИЗЕМЈЕТО,НОВИ ОЛУЦИ И ВНАТРЕШНИТЕ ЅИДОВИ ГЛЕТУВАНИ И ОБЕЛЕНИ, СО ИМОТЕН ЛИСТ. ПРАЗНА ВСЕЛИВА,ВРЕДИ ДА СЕ ВИДИ, ЦЕНА ПО ДОГОВОР, Ш.1475 .

Ознаки :