Куќа на атрактивна локација во Влае

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 9040

 • Објавено: октомври 29, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Контакт тел. број: +38977497404

 • Прегледи: 172

 • број на катови: 1

 • број на соби: 3

 • површина во квадрати: 100

 • за: за продажба

 • паркинг простор/ гаража: да

 • состојба: самостојна куќа

 • греење: греење

 • Тип на куќа : единечна

 • Маркица за градба : има

 • Ориентација: Ориентација

Опис

Се продава куќа на атрактивна локација до кејот на Вардар во Влае, погодна за инвеститори
на колективни станбени објекти, како и за луксузен објект за семејно
домување.

Површина на градежната парцела: 500 m², постојна изградена површина:
100 m². Катност: П+2+Пк, површина за градба: 236m², вкупна развиена
површина: 650m² (без поткровје), максимална дозволена висина за
градба: 10.20

Цената е по договор.

Ознаки :