1€

ИЗДАВАЊЕ ПРОСТОР ВО БОЕМСКА УЛИЦА

1 of
Пред. След.

Детали

  • Оглас: 11592

  • Објавено: февруари 5, 2020

  • Цена: 1€

  • Локација: Македонија

  • Регион: Сите Региони во Македонија

  • Град: Скопје

  • Контакт тел. број: 071/248572 070/323354

  • Прегледи: 129

Опис

Се издава простор во Дебар Маало од 120 м, во Боемската уличка.Просторот се издава празен, на подолго време и е погоден за секаква намена. Се наоѓа на први спрат од куќа.Има две простории – конференциски од околу 35 м2, две простории од околу 16 м2, тоалет, бања, чајна кујна.
Во просториите има клими инвертор и приватно парно.
ПРОСТОРОТ Е СЛОБОДЕН ОД 1. 4.2020 ГОДИНА