130 €

Издавам стан во Карпош 1

Детали

 • Оглас: 24053

 • Објавено: октомври 17, 2020

 • Цена: 130 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 873

 • квадрати: 28

 • број на соби: 2

 • кат: 4

 • Населба: Карпош 1

 • за: се изнајмува

 • состојба: наместен

 • греење: парно

 • Гаража: нема

 • Тераса: Тераса

 • Подрум: Подрум

 • Ориентација: исток

Опис

Издавам стан во Карпош 1, во непосредна близина на Електро факултет.