Издавам стан во Автокоманда

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 19934

 • Објавено: јуни 29, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1082

 • квадрати: 40

 • број на соби: 2

 • кат: 7

 • Населба: Avtokomanda

 • за: се изнајмува

 • состојба: реновиран

 • греење: парно

 • лифт: 2

 • Гаража: нема

 • Подрум: Подрум

 • Ориентација: Ориентација

Опис

Издавам наместен стан во Автокоманда во близина на КАМ. Станот е реновиран и со централно парно греење со ситем поврзан бојлер и кујна.
Контакт телефон Зоран 070 270249