Za sredba m za m

Детали

 • Оглас: 9252

 • Објавено: ноември 6, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Неготино

 • Прегледи: 1011

 • Возраст во години : 26

 • Висина во сантиметри : 183

 • Тежина во килограми : 99

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам : Повремени средби

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Baram pasiv 30 plus kontakt na mail i xx slika za ponatamosen razgovor ako sibseriozen pisi

Ознаки :