Uni ili aktiv

Детали

 • Оглас: 23487

 • Објавено: септември 22, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Куманово

 • Прегледи: 553

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 38

 • Висина во сантиметри : 169

 • Тежина во килограми : 69

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак