0000 €

Swinger Club Skopje

Детали

 • Оглас: 31869

 • Објавено: декември 9, 2021

 • Цена: 0000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 109

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 35

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 85

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Девица

Опис

Swinger Club Skopje има потреба од брачни и љубовни парови и атрактивни девојки за дружење, за (поединци не важи огласот) информации на телефон 078 263 066 ве очекуваме

Ознаки :