Student ja bara 39godisnata tetka

Детали

 • Оглас: 12191

 • Објавено: февруари 13, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Валандово

 • Контакт тел. број: 070619035

 • Прегледи: 543

 • Пол: Пол

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Брак

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Рак