Student bara devojka ili tetka

Детали

 • Оглас: 12171

 • Објавено: февруари 12, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Виница

 • Контакт тел. број: 070619035

 • Прегледи: 192

 • Возраст во години : 19

 • Висина во сантиметри : 130

 • Тежина во килограми : 40

 • Тип на тело: слабо

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Лав

 • Website: No