Sredbi

Детали

 • Оглас: 8992

 • Објавено: октомври 27, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 810

 • Возраст во години : 30

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам : Повремени средби

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Aktiv od sk. baram pasiven decko za intimna sredba. Dokolku ima nekoj so mesto neka pise na tt. [email protected]

Ознаки :