Sredbi za zeni

Детали

 • Оглас: 19494

 • Објавено: јуни 22, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Тетово

 • Контакт тел. број: 071765239

 • Прегледи: 15

 • Возраст во години : 35

 • Висина во сантиметри : 170

 • Тежина во килограми : 80

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

35 godisen nadaren nudam nezaboravni momenti za zeni koi ne se zadovolni vo svojot sexualen zivot.godini nebitni ve molam samo seriozni kontakt isklucivo preku viber 071765239 naglasuvam samo seriozni I tie sto znaat sto znaci diskresija

Ознаки :