1€

Sredbi za zeni

Детали

 • Оглас: 14064

 • Објавено: март 20, 2020

 • Цена: 1€

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Тетово

 • Контакт тел. број: 071765240

 • Прегледи: 126

 • Пол: Пол

 • Возраст во години : 35

 • Висина во сантиметри : 168

 • Тежина во килограми : 80

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

35 godisen nadaren nudam nezaboravni momenti za zeni koi ne se zadovolni vo svojot sexualen zivot.godini nebitni ve molam samo seriozni kontakt viber 071765240 naglasuvam amo seriozni

Ознаки :