50€

sredbi

Детали

 • Оглас: 9258

 • Објавено: ноември 6, 2019

 • Цена: 50€

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Контакт тел. број: 071 633 597

 • Прегледи: 696

 • Возраст во години : 32

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 75

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Плави

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Овен