Sportista,zgoden dzentlmen po nacionalnosti Hrvat bara dami+ 40

Детали

 • Оглас: 24376

 • Објавено: октомври 30, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 379

 • Возраст во години : 34

 • Висина во сантиметри : 185

 • Тежина во килограми : 80

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Плави

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Риби

Опис

Baram seriozni dami + 40 za povremeni sredini ima34 god. atraktivne so dobri maniri. Stop gej! Tel.broj 075 281 164