Seks1

Детали

 • Оглас: 32186

 • Објавено: декември 28, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: All

 • Прегледи: 83

 • Возраст во години : 23

 • Висина во сантиметри : 178

 • Тежина во килограми : 70

 • Тип на тело: дебело

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Лав