Se bara seriozen od SK

Детали

 • Оглас: 27419

 • Објавено: мај 14, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 2693

 • Возраст во години : 40

 • Висина во сантиметри : 181

 • Тежина во килограми : 65

 • Тип на тело: тонирано

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам : Зависи

 • Пушач: Непушач

Опис

Zainteresiran za nekoj max seriozen od SK koj praktikuva za poznavanje vo živo.
Prednost na onie so mazno održuvano telo.
Prviot kontakt na mail
[email protected]