PASIVEN 59 GOD.

Детали

 • Оглас: 24962

 • Објавено: декември 13, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1334

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : 172

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам : Зависи

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Социјален Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак