Приватно: Приватно: Par bara mlad poedinec

Детали

 • Оглас: 28797

 • Објавено: август 12, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1139

 • Пол: Женски

 • Возраст во години : 39

 • Висина во сантиметри : 168

 • Тежина во килограми : 95

 • Тип на тело: дебело

 • Боја на коса : Костенлива