45ден

mlada doktorka bara brak i seriozna vrska

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 8471

 • Објавено: октомври 12, 2019

 • Цена: 45ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Контакт тел. број: 072624084

 • Прегледи: 370

 • Возраст во години : 33

 • Висина во сантиметри : 169

 • Тежина во килограми : 60

 • Тип на тело: тонирано

 • Брачна состојба : слободна

 • Барам : Брак

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Водолија

Опис

9902 Млада докторка 33 год, од познато семејство, ситуирана,
кариеристка, до сега посветена комплетно на науката, решена да основа
семејство, бара стабилен дечко за сериозна врска и брак. Анѓа

Ознаки :