45 €

mise ebe

Детали

 • Оглас: 31465

 • Објавено: ноември 22, 2021

 • Цена: 45 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 102

 • Возраст во години : 27

 • Висина во сантиметри : 150

 • Тежина во килограми : 60

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам : Авантура

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Црни

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Близнаци

Опис

zdavo dobar den imali nekoja raspolozena daja tresam jako daigo iskinap gazeto neka mekontaktira076770851

Ознаки :