20 €

Mia Milevska,22 godisna,bara partner za vodenje ljubov kaj nea doma.

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 33387

 • Објавено: март 22, 2022

 • Цена: 20 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Куманово

 • Прегледи: 26

 • Возраст во години : 22

 • Висина во сантиметри : 170

 • Тежина во килограми : 60

 • Тип на тело: набиено

 • Брачна состојба : слободна

 • Барам : Авантура

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Вага