Maz 48

Детали

 • Оглас: 24965

 • Објавено: декември 27, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1299

 • Возраст во години : 48

 • Висина во сантиметри : 186

 • Тежина во килограми : 95

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам : Повремени средби

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Pretezno pasiv bara nadareni bez razlika na godini i nacionalnost

Ознаки :