Masko za Masko

Детали

 • Оглас: 9220

 • Објавено: ноември 4, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Струга

 • Прегледи: 900

 • Возраст во години : 37

 • Висина во сантиметри : 178

 • Тежина во килограми : 73

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам : Авантура

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Baram nekoj dobar decko za dobar I dolg jak sex. Ajde da se ispukame. Mi se ebe. Jas sum od Struga 37god. Prednost pomali od mene. I izdrzlivi.

Ознаки :