45 ден

KONTAKT KLUB EVA: PAROVI, GRUPI I ORGII

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 24815

 • Објавено: ноември 28, 2020

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 2782

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

9960 Брачен пар од Скопје, ситуирани и успешни, тој 35 185/ 80, таа 29 172/ 62 бараат друг брачен пар за дискретно дружење во нашиот дом

9977 Брачен пар, тој 28 188/ 85- надарен и згоден, таа 22 168/ 55 со големи гради и ненаситна во кревет бараат поединци или други брачни парови за секс и дрижење.

9776 Брачен пар бара надарени и потентни мажи да ја задоволат сопругата а мажот да гледа

9798 Мартин 26 год, со убавина на бог, бисексуален и Маја 24 год ненаситна во кревет бараат издржливи поединци или парови да заедничко интимно дружење

9806 Брачен пар со своја викенд куќа, бараат поенинци или парови за незаборавни викенди надвор од Скопје. Тој 31 188- 84/ црн, Таа 26/ 173/ 58 смега

9825 Еманципиран брачен пар, муслимани, тој 31 180-75, таа 25 172-69 извонредно атрактивни и сексуални бараат поединци или брачни парови за интимно дружење.

9897 Филип 36 и Горица 28, згодни и сексуални, без табуа, со споствен стан, бараат поединци, поединки или брачни парови за заедничко уживање –Римски Оргии

9900 Марко 33 и Моника 28, брачен пар од Скопје бараат потентни мажјаци, да ја задоволат Моника а Марко да гледа.

9911 Мајка и керка бараат потентни дечки за секс во тројка. Дискреција пред се

072624084