45 ден

KONTAKT KLUB EVA: MAZI BARAAT ZENI

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 24825

 • Објавено: ноември 28, 2020

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 1896

 • Возраст во години : Возраст во години

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

9962 Стив од Сиднеј, пилот, 45 год со успешен бизнис во Австралија 188/90 бара девојка исклучиво за сериозна врска и брак.

9946 Господин Михаил, 82 години, со висока пензија, бара жена за брак

9771 Вдовец, 62 год, многу добро ситуиран, повратник од Австралија, со австралиска пензија и разработен бизнис во Австралија бара сериозна госпоѓа за брак

9882 Митко, успешен млад бизнисмен 38 185/85 набилдан, бара сериозна девојка за сериозна врска и брак

9930 Антони, 32, естстски хирург од Америка бара образувана и интелигентна девојка за сериозна

072624084