45ден

вдовица за сериозна врска и брак

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 7216

 • Објавено: август 28, 2019

 • Цена: 45ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Контакт тел. број: 072624084

 • Прегледи: 3325

 • Возраст во години : 49

 • Висина во сантиметри : 166

 • Тежина во килограми : 55

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : вдовица

 • Барам: Брак

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Риби

Опис

9894 Анастасија, 49 години, вдовица, сопственичка на успешен меѓународен
бизнис, бара некој посебен за заеднички соживот. Смртта на мојот сопруг
ме направи тажна но повторно сум жива и спремна да сакам.