45 ден

22 годишна за брак

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 7213

 • Објавено: август 28, 2019

 • Цена: 45 ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 6574

 • Возраст во години : 22

 • Висина во сантиметри : 167

 • Тежина во килограми : 56

 • Тип на тело: тонирано

 • Брачна состојба : слободна

 • Барам: Брак

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Девица

Опис

9918 Битолчанка 22, дојдена на 6 месеци од Мелбурн, успешна во кариерата, бара сериозен дечко за соживот во Австралија а може и во Македонија. Исклучиво православен македонец

Ознаки :