45ден

за секс без граници

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 7207

 • Објавено: август 28, 2019

 • Цена: 45ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Контакт тел. број: 072624084

 • Прегледи: 1715

 • Возраст во години : 53

 • Висина во сантиметри : 168

 • Тежина во килограми : 62

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : разведена

 • Барам : Авантура

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Социјален Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

9914 Клаудија 53 би запознала млади дечки за секс без граници. Доколку
моите години не ти пречат придружи ми се во приватноста на мојот стан

Ознаки :