45ден

барам секси момци за забава и провод

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 7204

 • Објавено: август 28, 2019

 • Цена: 45ден

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Контакт тел. број: 072624084

 • Прегледи: 4733

 • Возраст во години : 38

 • Висина во сантиметри : 171

 • Тежина во килограми : 58

 • Тип на тело: тонирано

 • Брачна состојба : слободна

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Скорпија

Опис

9889 Афродита 38, богата српска бизнисменка, на која фетиш и е да патува
по светот со своите секси љубовници, секси и убава,

  бара секси момци за
  забава и провод.
  Ознаки :