Druzenje

Детали

 • Оглас: 30195

 • Објавено: октомври 5, 2021

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 648

 • Возраст во години : 35

 • Висина во сантиметри : 171

 • Тежина во килограми : 77

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : разведен

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Пушач

Опис

Baram zena nad 50 god. Vdovica ili razvedena koja saka diskretna druzba so 35 god. decko od Skopje.