000000 €

dobar den

Детали

 • Оглас: 31345

 • Објавено: ноември 17, 2021

 • Цена: 000000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: All

 • Прегледи: 75

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 25

 • Висина во сантиметри : 148

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Црни

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Близнаци

Опис

dobar den imali nekoj so saka dobro penisce ii so saka dago tresam za poise invo neka me kontaktirat 076770851