DIskretni sredbi

Детали

 • Оглас: 5556

 • Објавено: јули 15, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 2197

 • Возраст во години : 28

 • Висина во сантиметри : 178

 • Тежина во килограми : 100

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Костенливи

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Se bara zenska osoba-prednost dami za povremeni sredbi vo stroga diskrecija kontakt vo mail.samo ozbilni ponudi
[email protected]

Ознаки :