0000 €

Приватно: Приватно: diskretni avanturi za nezadovolni zeni

Детали

 • Оглас: 31782

 • Објавено: декември 4, 2021

 • Цена: 0000 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 49

 • Возраст во години : 38

 • Висина во сантиметри : 175

 • Тежина во килограми : 76

 • Тип на тело: мускулесто

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Авантура

 • Боја на коса : Црна

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Лав