Diskretna Zabava

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 20805

 • Објавено: јули 18, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 3406

 • Возраст во години : 21

 • Висина во сантиметри : Висина во сантиметри

 • Тежина во килограми : Тежина во килограми

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : Брачна состојба

 • Барам : Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Diskretna Zabava Od Mlada zgodna 21 God tranvestitia tel 077625521 ili na Viber +38976550606

Ознаки :