Diskreten mlad decko

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 14955

 • Објавено: април 14, 2020

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 590

 • Пол: Машки

 • Возраст во години : 25

 • Висина во сантиметри : 175

 • Тежина во килограми : 70

 • Тип на тело: Тип на тело

 • Брачна состојба : слободен-а

 • Барам: Барам

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Diskreten mlad decko bara devojka ili dama za diskretni razgovori i sredbi. Pishete na mail:

[email protected]