Decko bara zena

Детали

 • Оглас: 33555

 • Објавено: април 9, 2022

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: All

 • Прегледи: 54

 • Возраст во години : 30

 • Висина во сантиметри : 185

 • Тежина во килограми : 78

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Зависи

 • Боја на коса : Плава

 • Боја на очи : Плави

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Скорпија