Decko 33

Детали

 • Оглас: 9660

 • Објавено: ноември 19, 2019

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 794

 • Возраст во години : 33

 • Висина во сантиметри : 178

 • Тежина во килограми : 77

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Црна

 • Боја на очи : Кафени

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Риби

Опис

33 fodisen decko bara zena za sexx,godini i nacionalnost ne se bitni,ako ima nekoja zainteresirana neka me pobara ke ae dogovorimo,ve molam samo ozbilni,stop pederi…

Ознаки :