1€

Decko 32 bi zadovoluval zenski osobi

Детали

 • Оглас: 11707

 • Објавено: февруари 6, 2020

 • Цена: 1€

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 101

 • Возраст во години : 32

 • Висина во сантиметри : 178

 • Тежина во килограми : 80

 • Тип на тело: обично

 • Брачна состојба : оженет

 • Барам: Повремени средби

 • Боја на коса : Боја на коса

 • Боја на очи : Боја на очи

 • Пушач: Пушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Decko od skopje bi se sretnal so zenski osobi i bi im gi ispolnal site nivni fantazii, moze i parovi.
Bez nadoknata od dvete strani

Ознаки :