4 €

Dechko 29g.

1 of
Пред. След.

Детали

 • Оглас: 8115

 • Објавено: септември 29, 2019

 • Цена: 4 €

 • Локација: Македонија

 • Регион: Сите Региони во Македонија

 • Град: Скопје

 • Прегледи: 920

 • Возраст во години : 29

 • Висина во сантиметри : 180

 • Тежина во килограми : 75

 • Тип на тело: слабо

 • Брачна состојба : слободен

 • Барам: Брак

 • Боја на коса : Костенлива

 • Боја на очи : Зелени

 • Пушач: Непушач

 • Хороскопски Знак : Хороскопски Знак

Опис

Bara zhena za ozbilno, siromav, dobar nemam krimi dosie, religiozen, pravoslavie, se razbiram dosta, da zhivim kaj nea
Mozhe I strastvo, nevraboten, pa zdravje samo ozbilno, iam mk passport. Tell. +38979-285-239
Fb. Gor Ima (vo)